Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dzpcdoms/domains/dzpc.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Verslagen

Wedstrijdverslag kampioenswedstrijd Heren 1 WSG DraGor (3 april 2016)

Daar is ie dan.... Het wedstrijdverslag van Heren 1!

Na zo’n 6 jaar in de bovenste helft van de Derde Klasse Bond te hebben gespeeld. Hebben we het eindelijk voor elkaar. We zijn kampioen!

Door het verlies van onze grootste rivaal TriVia, waren we om 14.00 uur ’s middags al officieel kampioen. Coach Onno “Bob de Bouwer” Hoitinga probeerde dit nog even geheim te houden voor de ploeg. Helaas voor de Coach hielden de nerveuze spelers Sportlinked nauwkeurig in de gaten. Toch waren onze kampioenen gefocuseert op de wedstrijd, want voor de heren geldt winnen is belangrijker dan meedoen.

Lees meer: Wedstrijdverslag kampioenswedstrijd Heren 1 WSG DraGor (3 april 2016)

Dames 1 - Wetterwille 1

Zaterdag 19 september was het weer zo ver. Met nog niet zoveel trainingen in de benen en armen, was de opdracht van de coach voor deze wedstrijd gewoon lekker spelen en elkaar helpen waar nodig. DraGor moest tegen Wetterwille die vorig jaar promoveerde naar dames regio 1.

In het begin van de wedstrijd moest iedereen wat wennen. Dit resulteerde dan ook al vrij snel in een 1-0 achterstand voor DraGor. Kort daarna wist Maaike de Boer de stand gelijk te maken en maakte een krachtig doelpunt tijdens een man-meer situatie.

Lees meer: Dames 1 - Wetterwille 1