Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dzpcdoms/domains/dzpc.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Jeugdacties ==> Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Jeugdacties ==> Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Afgelopen week kregen we bericht van de Poiesz organisatie dat wij geselecteerd zijn en dit jaar ook mee mogen doen met de Poiesz Jeugd Sponsor actie. Dat is heel goed nieuws, want daar kunnen we weer een hoop centjes mee ophalen. Aankomende week ga ik met de afdelingen bespreken hoe we dit gaan aanpakken, wie er allemaal mee gaan doen en wanneer alles gaat lopen.

In ieder geval kunnen jullie dit  alvast tegen al je vrienden, ouders, pakes en beppes en alle andere familie. Zodat zij straks boodschappen moeten gaan doen bij de Poiesz en vooral de artikelen met de bonus munten moeten gaan kopen. De actie loopt van maandag 11 februari tot en met zondag 7 april. Op 29 januari is er een bijeenkomst bij de Poiesz waarin zij ons gaan vertellen hoe een en ander in elkaar steekt. Daar moeten 2 mensen van DZ&PC heen om deel te nemen en het informatiepakket op te halen. Voor DZ&PC staat in ieder zaterdag 9 maart genoteerd als dag waar op wij ons in de winkel (Poiesz Drachten Centrum)mogen presenteren. Op vrijdag 12 april zal tijdens het Jeugd Sponsor Gala bekend worden gemaakt welke sponsorbedragen uitgekeerd zullen gaan worden. Hopelijk zullen wij daar bij zijn en een heleboel centjes gaan krijgen voor de jeugd van DZ&PC.