Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dzpcdoms/domains/dzpc.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Jeugdacties ==> Grote Club Actie

Jeugdacties ==> Grote Club Actie

Zoals jullie allemaal weten hebben wij ook het afgelopen jaar meegedaan met de Grote Club Actie en ik mag wel zeggen dat we dat met heel veel succes gedaan hebben. Er zijn door jullie veel loten verkocht, (en ook gekocht denk ik), dat heeft geleid tot een hele mooie opbrengst, kijk maar eens naar de cheque die DZ&PC ontvangen heeft.

Daar kunnen de afdelingen een heleboel leuke dingen voor de jeugd gaan doen. Als jullie zelf nog een idee hebben om dit geld aan te besteden, dan moet je even een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik zou zeggen dat we het misschien moeten gebruiken om een leuk feest of toernooi van te organiseren aan het einde van het seizoen. Maar stuur jullie eigen idee├źn gewoon maar in, dan bespreken we met de afdelingen hoe we dit het beste kunnen gaan doen.