Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dzpcdoms/domains/dzpc.nl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Nieuws

Resultaat Poiesz actie is SUPER!

Dankzij de boodschappen van alle leden, ouders, ooms, tantes, pakes, beppes en vrienden van DZ&PC hebben we een fantastisch resultaat bereikt.

De Jeugdsponsoractie van de Poiesz heeft de vereniging € 1.203,00 opgeleverd. Door goed en veel in te kopen hebben we met z’n allen zo veel munten opgehaald dat wij te horen kregen dat wij het hoogste bedrag hebben ontvangen van alle deelnemers uit Drachten.

Hiermee kunnen we voor de jeugd weer heel veel leuke dingen doen. Met de afdelingen gaan we de komende tijd maar eens rustig bespreken hoe we dit geld gaan besteden.

 

Met groet en dank,

 

Martin van den Adel
Voorzitter DZ&PC

Trainingen in de Welle

De reparatie van en het onderhoud aan het zwembad is voorspoedig verlopen. Vanaf maandag 10 september worden alle trainingen hervat volgens het bekende of gecommuniceerde rooster.

Een veilige omgeving voor iedereen bij DZ&PC

Grensoverschrijdend gedrag komt overal voor; op het werk, in de discotheek, en helaas ook in de sport. Onder grensoverschrijdend gedrag verstaan we dingen als pesten, discriminatie, machtsmisbruik, en seksueel misbruik. Als je ermee te maken krijgt is het belangrijk om te weten waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning. Sinds kort zijn wij, Elles Annema en Robert Nieuwenhuis, door DZ&PC aangesteld als de Vertrouwenscontactpersonen (VCP) binnen de club. Wij functioneren hier als aanspreekpunt bij (vermoedens van) grensoverschrijdend gedrag.

In het dagelijks leven zijn wij vanuit ons beroep en onze studie gewend aan het omgaan met vertrouwelijkheid. Wij zijn geen lid van enig team of afdeling binnen het DZ&PC.

Mocht je ergens mee zitten, of ergens tegen aanlopen, dan kan je dit bij ons melden. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent, ouder van een lid, vrijwilliger, of anderszins betrokken bij de club en of het bij jezelf gebeurt of dat je het bij iemand anders ziet. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

We zijn telefonisch, via de mail, of via WhatsApp bereikbaar om een afspraak te maken. We streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen. Onze persoonsgegevens staan hieronder weergegeven.

Elles Annema Robert Nieuwenhuis
0642228116 0652542181
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.